UNIKOMERC AUTOMOBILI d.o.o. SPC ZAPRUĐE | Ovlašteni STIHL trgovac
|

Kresači visokih grana

Kresači visokih grana

STIHL KRESAČI VISOKIH GRANA ZA VEĆI RADNI DOSEG

Sigurno, praktično i jednostavno s dometom do pet metara: STIHL kresači imaju sve što vam je potrebno za učinkovito rezanje visokih grana ili brigu o voćkama.

OD OBLIKOVANJA KROŠNJE DO UREĐIVANJA VISOKIH ŽIVICA

STIHL kresači visokih grana olakšavaju podrezivanje stabala i visokog grmlja, te općenito brigu o vašem imanju, i to bez obzira na to jeste li privatni korisnik ili profesionalno obavljate  njegu stabala. Sa STIHL kresačima čak i teško dostupna mjesta u krošnjama drveća mogu se lako dosegnuti s tla. Ovo je praktično i učinkovito, jer mnoge vrste drveća i grmlja trebaju redovito održavanje kako bi ostali zdravi i u formi. To uključuje, na primjer, rezidbu stabala, koja osigurava da vaša stabla i grmlje dobiju dovoljno svjetla u krošnji i granama. Sa STIHL kresačima možete udobno i učinkovito obavljati poslove poput rezidbe drveća ili šišanja visoke živice.

S KRESAČIMA NJEGA STABALA IDE LAKO OD RUKE

Uz STIHL kresač briga o drvetu ne samo da će biti lakša, već i jednostavnija. Zahvaljujući maloj radnoj težini STIHL kresača, možete podrezati svoja stabla uz manje napora. Ako ćete ga koristiti dulje vrijeme, podstavljena, ergonomska naramenica osigurava da uvijek možete obavljati svoj posao rezanja uz punu slobodu pokreta, ali uz minimalno opterećenje za ruke. Ergonomski oblikovana ručka omogućuje vam siguran hvat. Poseban antivibracijski sustav također je standardno ugrađen, kao i kod mnogih STIHL uređaja. Svi upravljački elementi integrirani su u višenamjensku ručku za jednostavan i siguran rad.

benzinski, akumulatorski ili elektro kresač?

STIHL benzinski kresači dostupni su od praktičnih početnih modela za održavanje privatnog posjeda do posebno snažnih modela za voćare i druge profesionalne poslove njege stabala. Motori kresača na benzinski pogon opremljeni su automatskim dekompresijskim sustavom (4-MIX® motori) ili STIHL ErgoStart (STIHL 2-MIX motor) za pouzdano lako pokretanje uz malo napora.

Ako vam je potreban kresač visokih grana za održavanje stabala i posjeda ili za profesionalnu njegu stabala u područjima osjetljivim na buku i urbanim područjima, trebali biste upotrijebiti neki od STIHL akumulatorskih kresača. Snažni akumulatorski kresači s malo vibracija ugodno su tihi i popularni među profesionalcima i privatnim korisnicima. Još jedan plus za aku kresače: uređaji su toliko tihi u radu da možete ove modele koristiti bez zaštite  sluha. STIHL AP sustav osigurava dosljedno visoke performanse i maksimalno vrijeme rada.

Snažni električni kresači visokih grana posebno su praktični i napravljeni za područje oko kuće.