UNIKOMERC AUTOMOBILI d.o.o. SPC ZAPRUĐE | Ovlašteni STIHL trgovac
|

Prozračivači travnjaka

Prozračivači travnjaka

PROZRAČIVANJE  ZA ZDRAVE ZELENE POVRŠINE

Sa STIHL prozračivačima travnjaka možete učinkovito ukloniti korov i travu. To oslobađa vašim zelenim površinama pristup svjetlosti i zraku da brzo i gusto rastu.

STIHL PROZRAČIVAČI TRAVNJAKA ZA ODRŽIVU NJEGU TRAVNJAKA

Primjećujete li širenje korova i mahovine dok njegujete svoj travnjak?? Ili se borite s tvrdoglavim slojem biljnih ostataka na svom zelenom sagu?? Onda je krajnje vrijeme da prozračite svoj travnjak. Sa STIHL prozračivačem travnjaka vlasnici vrtova imaju pri ruci moćan alat koji ih učinkovito podupire na putu do lijepog i zdravog travnjaka. STIHL uređaji prosijecaju travnjak i uklanjaju sve što sprječava rast trave – u jednoj operaciji. Nakon prozračivanja travnjak je ponovno bolje opskrbljen svjetlom i hranjivim tvarima. To je osnova za gust, snažan rast. Tako možete dugo uživati ​​u svom zdravom i bujnom travnjaku.

BENZINSKI, AKUMULATORSKI ILI ELEKTRIČNI PROZRAČIVAČ?

Koji je STIHL prozračivač travnjaka pravi izbor za vas ovisi prvenstveno o veličini vašeg travnjaka. Ako imate travnjak male ili srednje veličine s kojeg želite ukloniti biljne ostatke i mahovinu, vrijedi pogledati naše električne i akumulatorske prozračivače travnjaka.

Još jedna tiha i upravljiva alternativa za prozračivanje travnjaka ove veličine su akumulatorski prozračivači. To vam omogućuje fleksibilan rad oko grmlja ili otoka s drugim raslinjem bez brige o produžnom kabelu. Visokokvalitetne STIHL litij-ionske baterije iz STIHL AK sustava pružaju pouzdane, snažne performanse motora i dugovječnost rada.

Trebate li više snage ili vas čekaju veliki travnjaci? Onda je jedan od STIHL benzinskih prozračivača vaš idealan, moćan pomoćnik u vrtu.

Sa STIHL benzinskim prozračivačima imate koristi od našeg sustava jednostavnog pokretanja (SmartChoke tehnologija) čim ga uključite. To čini rad posebno ugodnim jer se motor može pokrenuti na bilo kojoj temperaturi motora uz minimalan napor. STIHL benzinski prozračivači ne samo da zadivljuju svojom izvedbom, već i ugodno niskim nivoom buke od manje od 100 decibela. STIHL akumulatorski i električni prozračivači bez emisija štetnih plinova također su optimizirani do posljednjeg detalja: to uključuje, na primjer, prikaz statusa napunjenosti pomoću LED dioda na bateriji. Integrirano rastezanje kabela na električnim uređajima sprječava proklizavanje kabela ispod uređaja na travnjaku dok radite.

Bez obzira na to radi li se o benzinskom, akumulatorskom ili električnom prozračivaču travnjaka: svi modeli opremljeni su s do 20 fiksnih okomitih noževa kako bi se osiguralo ravnomjerno i učinkovito prozračivanje. Polimerno kućište prozračivača vrlo je robusno i lagano u isto vrijeme, a kompaktan dizajn olakšava manevriranje i transport. Sklopive upravljačke ručke omogućuju pohranu koja štedi prostor. Dubina rezanja može se jednostavno podesiti s upravljača tako da uvijek možete postići jednako dobar rezultat na različitim travnjacima.